Hoppa till sidans innehåll

Bangolf-SM 2018


Välkommen till SM i Landskrona

Välkommen till årets SM i bangolf som är en del av SM-veckan sommar 2018. Årets SM-vecka är den första som delas mellan två värdstäder, Helsingborg och Landskrona.

Bangolfklubben Linjen står som lokal värd för arrangemanget och har tidigare också varit arrangörsklubb för oldtimers-SM 1989 och 2003. Även Mixed-SM 2002, 2005 och 2013, samt 10-manna SM 2006 är mästerskap som Linjen arrangerat.

Anläggningen är belägen i den natursköna Badhusparken i Nyhamnsområdet, Landskrona. Under SM-veckan också på en framträdande plats vid Citadellområdet - en av de sju klusterområdena.

Bananläggningen är en 18-håls filtanläggning byggd av NIFO AB 2006 och löpande underhållen. Inför årets SM har en bana renoverats (bana 8), en bana har fått ny hinderkombination (bana 5) och samtliga sarger har målats gula och svarta. Vi hoppas att banorna ska uppfylla förväntningarna.

Vi bjuder in till evenemang!
Vi bjuder in till ett evenemang genom att skapa en inbjudande, inkluderande och attraktiv mötesplats.

Kärnvärden / nyckelbegrepp
* God service och värdskap
* Spelare, besökar och publik i centrum
* Positiv marknadsföring av sporten och föreningen
* Samverkan för helheten

Det ska bli spännande och utmanande att stå som värd för årets SM i bangolf. Tillsammans hoppas vi kunna svara upp mot de förväntningar som finns och göra veckan till en fin upplevelse för alla. 

Årets spelform med Elitseriens tredje omgång integrerad i SM-tävlingen är ett nytt grepp från förbundets sida. Det ska bli intressant att se hur upplägget fungerar i praktiken och om de mål och förväntningar som finns på arrangemanget uppfylls, och kanske t o m överträffas. Oavsett hur, så blir årets SM ett mästerskap där större delen av elitseriespelarna och landslagseliten finns samlad och kämpar om de ädla valörerna. Att på detta sätt få visa upp sporten för besökare och publik är en fantastisk möjlighet och som förhoppningsvis kan väcka ytterligare intresse för sporten.

Än en gång välkomna till Linjen, Landskrona, SM-veckan och årets SM i bangolf!

SM-arbetsgruppen i Linjen
/Andreas Feuk, lokal samordnare

Uppdaterad: 20 AUG 2018 14:01 Skribent: Andreas Feuk
E-post: This is a mailto link

 

 

  

  

  

 

  

 

Postadress:
BGK Linjen - Bangolf
Lars Brandt, Öresundsgatan 98 B
26139 Landskrona

Besöksadress:
Badhusparken / Puls arena, Badhusgatan 2 / Varggatan 17
26130 Landskrona

Kontakt:
Tel: 041815092, 041815039
E-post: This is a mailto link